Ishaller

Rådgivning

RådgivningRådgivning fra erfarne fagfolk på diverse spørsmål angående bygging av innendørs og utendørs ishaller – planlegging av nødvendige systemer, cooling slab, islegging, maling og vedlikehold, kjøp av utstyr til vedlikehold av ishaller (isprepareringsmaskiner/kantfresere), samt vant, resultattavle, ishockeymål samt kjøp og installasjon av garderobemøbler.

Ethvert spørsmål har stor betydning for planlegging og vedlikehold av en ishall – hvor gjør man av snøen, hvorfor er isflaten ujevn, hvordan reduserer man energibruk, hva slags teknikk ville vært mest økonomisk gunstig i min situasjon o.a.

Vi konsentrerer oss om effektivitet, bærekraft og økonomi i alle aspekter.

Vil ha råd fra oss? Ta kontakt!

KjølegulvKjølegulv

Når man bygger ishall, er det viktig å regne med at feilaktig installert iskjølingssystemer kan føre til at jorda og vannet under ishallen fryser, noe som kan føre til problemer på lang sikt.

Derfor tilbyr vi rådgivning, salg av alt nødvendig material, samt produksjon og installasjon av cooling slab-systemer til ishallen din.

Cooling slab består vanligvis av tre lag. Teknikken med å feste sammen armeringsstålgitter («re-bar») og kjølerør riktig krever spesialkunnskap som få i Norge har. Vi er stolte over å ha noen av dem på teamet vårt!

Garderobeinnredning

Vi tilbyr både standard og spesialbygde garderober, spesialdesignede til ishockeyspillere eller andre idrettsutøvere.

Du kan velge garderobeplan, design, materialer og farger, så vi vil realisere det.

To hovedtyper garderober:

  • garderobeskap med felles benk og kleshengere;
  • garderobeskap med separate seter og kleshengere;

I tillegg tilbyr vi og legger vårt spesielle gulvbelegg og / eller våre gummimatter.

Gulvbelegg og gummimatter

Gulvbelegg og gummimatterVi tilbyr høykvalitets gulvbelegg og gummimatter, spesialdesignet og egnet til korridorer, garderober, og annet gulv på fellesområder i ishockeyhaller der ishockeyspillere og andre skøyteløpere befinner seg.

Avhengig av plasseringen av gulvbelegget har du mulighet til å kombinere de to typene spesialmatter for å oppnå det beste og mest økonomiske resultatet.

De mest populære gummimatter

Everroll Classic

Lette, porøse 10 m/m gummimatteruller (125 cm x 10 m, 12,5 m2/rull). En av de mest populære valgene for våre kunder.

Iceway HG

Høykvalitets gulvbelegg (10 m/m), laget av ny gummi. De har sort gummi med et farget dekke som er svært bestandig mot skøyteskraper.

Puzzle tile-matterPuzzle tile-matter

Disse mattene (10 m/m) er laget av ny gummi og tiltenkt gangområder. Disse mattene er relativt tunge, og derfor veldig stabile samt bestandige mot skraper. En annen positiv egenskap er at til og med etter lang tids bruk er det vanskelig å finne skader av bruk.

Gummimatter i ruller

Økonomisk gulvbelegg (10 m/m) for gangområder og garderober. Produsert av resirkulert gummi.

Laste ned teknisk informasjon, spesifikasjon og ekstrautstyr.