Olympia IceBear Electric

Olympia IceBear Electric har blitt anerkjent på grunn av sin utmerkede ytelse, økonomi, og nøyaktighet under ispreparering. Den er bare 2,64 m høy, som gjør at den også kan brukes i haller med lavt tak.

  • Det mest effektive batteriet for isprepareringsmaskiner i verden;
  • Ladetiden til batteriet er 7-8 timer;
  • 24 timer uten gjentatt lading;
  • Høy nøyaktighet og lett håndtering;
  • Vannkapasitet til islaging 873 liter;
  • Snø kapasitet 3,37 m3;
  • 25 års rustgaranti.

IceBears historie

The Olympia ICEBEAR® Battery Ice Resurfacer har vært en anerkjent leder siden dens lansering på det europeiske markedet i 1984. Mot slutten av 2004 kjøpte Olympia IceBears linje av isprepareringsmaskiner og redesigned den fullstendig ved å bruke den beste teknologien fra begge selskap. Siden dette har Olympia solgt hundrevis av IceBears gjennom sitt verdensomspennende forhandlernettverk.

Konstruksjon

Snøkasse av rustfritt stål og chassis omgitt av glassfiber bidrar til en kraftig reduksjon av muligheten for korrosjon på grunn av batterilading og det tøffe arbeidsmiljøet man finner på isarenaer. Den har samtidig en elegant design. Ismaskinen er også konstruert hovedsaklig av rustfritt stål, sammen med vanntanker av rustfritt stål og vertikalt skruesystem. Drivverket består dessuten av fire uavhengige børsteløse AC-hjulmotorer som gir rolig, kostnadseffektiv og forurensningsfri drift.

På Norges isarenaer fins allerede 22 IceBear

Olympia IceBear Electric er av høy kvalitet og er pålitelig, og sikrer allerede  22 ishaller i Norge høykvalitets is til treninger og kamper.

Kontakt oss

Ønsker du perfekt is i ishallen din? Første steg – kontakt oss!

Olympias isprepareringsmaskiner under OL i Vancouver

Olympias isprepareringsmaskiner tok vare på ishockeybanen under OL i Vancouver

Disse maskinene sikret utmerket is til trening og ishockeyspill, og bidro dessuten til å“om miljøvennlighet” med å påføre miljøet minst mulig skade.

Drift

The ICEBEAR® Electric er enkel å bruke, enkel å lade, enkel å vedlikeholde, og er rett og slett den beste batteridrevne islegger i verden. Glem hastighetsregulert flomvann, nå stenges vannet automatisk når vanntanken er full slik at vannforbruket i anlegget ditt vil bli kraftig redusert. Vaskevannsystemet opereres med et trykk på en knapp; hvis vaskevannstanken blir tom for vann, slår systemet seg automatisk av for å beskytte systemkomponenter fra skade. Designet med tanke på enkel betjening, er ICEBEAR® Electrics forenklede driftskontroller lett tilgjengelige og lar operatøren gjøre nøyaktige knivjusteringer under kuttet. Med vårt unike design har vi den laveste snøkassehøyden med bare 8′-7″ tommer i helt åpen stilling på de største maskinene. Svingradiusen er bemerkelsesverdige 12.8 ‘ som lar IceBear kutte isen i 30’ faceoff sirkel. Vann- og snøkapasitet tillater “back to back” kutting av is i standard NHL-størrelse, og vil lett håndtere is på olympisk størrelse.

Olympia IcebearIceBear Electric batteri og ladesystem

IceBear Electric har et spesielt utarbeidet batteri som gir denne isprepareringsmaskinen ekstra verdi. Batteriet er lag dog produsert av EnerSys. Batteriladetid er 7-8 timer, og kan dermed lades i løpet av en natt. Selv uten lading kan batteriet vare i opp til 24 timer. Når batteriet nesten er utladet, vil IceBear-operatøren varsles. Det vil likevel ha nok kapasitet til å gjøre ferdig rengjøringen av det påbegynte området. Batteriet er lett tilgjengelig for lading.

IceBear teknisk informasjon

Laste ned teknisk informasjon, spesifikasjon og ekstrautstyr.