Isbaneteknikk AS

ISBAT logoVårt team gir kvalitet til ishockey, curling og rekreasjon på is.

Isbaneteknikk AS er et spesialfirma for utstyr og tjenester for drift og vedlikehold av isbaner og ishaller. Våre medarbeidere har over 30 års erfaring fra området. Isbaneteknikk er offisiell importør av Olympia og Olympia Icebear isprepareingsmaskiner, Raita ishockeyvant og utstyr til ishaller, vi har agenturet for Jet Ice ismaling til Norge og store deler av Europa.

Vår kompetanse strekker seg fra prosjektering og konstruksjon av banedekker med kjølerør, leveranser og montering av vant, salg og vedlikehold av ismaskiner, vi leverer alt av tjenester innen oppbygging av is og oppmerking av denne, vi leverer garderobeinnredninger og gulvdekker, energibesparende folie til tak i ishaller, vi driver med omfattende opplæring av driftspersonell til de forskjellige anleggene.

Isbaneteknikk er lokalisert med kontor, verksted og delelager på Tuft akkurat ved grensen mellom Drammen og Sande i Vestfold.

Våre tjenester

Rådgivning angående planlegging eller ombygging av ishall – efektivitet og lønnsomhet av islaging og vedlikehold.

Service Olympia og IceBear ispmaskiner – vi tilbyr service 24 timer i døgnet, 7 dager i uka, 365 dager i året.

Salg av isprepareringsmaskiner – vi tilbyr høykvalitets, kontrollerte og pålitelige isprepareringsmaskiner fra Olympia og IceBear. Vi kjenner disse ned til minste detalj.

Bygging av isarenaer – både ishaller og midlertidig is.

 Ishockeyvant – vi selger og monterer høykvalitets ishockeyvant.

 Ismaling – vi utfører høykvalitets ismaling.

Erfaring

PhotographerVi er stolt over å ha hjulpet sikre høykvalitets is til mange små og lokale, samt mange store og verdenskjente begivenheter, for eksempel:

  • Hvert år har vi isproduksjonen av Disney on Ice i Oslo Spektrum
  • Monterer og forbereder til sesongen ulike utendørs arenaer både i Norge og andre land i Europa
  • Vi har malt og merket baner for større arrangementer som VM rundt om i hele Europa
  • Vi leverte utstyr til ismaling og vedlikehold til Sotsji OL
  • Vi har deltatt på bygging av ishockeyhaller i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger i Norge samt Arēna Rīga – i Latvia m.fl.).

Teamarbeid

Målrettet teamarbeid og ikke tilfeldigheter har gjort at vi kan delta på ferdigstillelse av flere prosjekter og vokse til en solid bedrift, et resultat av samarbeidet med isbane- og arenabyggere og vedlikeholdere både i Norge og andre ishockeyland.

Vi forbedrer vår kunnskap regelmessig med diverse kursing i Canada, Italia og Tyskland, for å kontinuerlig kunne sikre de beste tjenestene i Skandinavia og Øst-Europa.