Isbaneteknikk AS – Norges Beste På Kunstis

Knivbytte

Nytt Knivbyttesystem fra Olympia og Icebear

Fast Blade Change

Nytt Knivbyttesystem fra Olympia og Icebear: En Revolusjon i Ispreparering

Ispreparering har nådd nye høyder med det banebrytende knivbyttesystemet utviklet i samarbeid mellom Olympia, Icebear og Isbaneteknikk AS. Dette nyskapende systemet markerer ikke bare et kvantesprang i hastighet, men legger også stor vekt på sikkerhet, og setter en ny standard for å minimere risikoen for personskader.

Olympia og Icebear, ledende navn innen isprepareringsmaskiner, har slått seg sammen med Isbaneteknikk AS, en av Europas største forhandlere av slike maskiner, for å skape et revolusjonerende knivbyttesystem. Denne samlingen av ekspertise har ført til utviklingen av verdens raskeste knivbyttesystem, som ikke bare gir en økt effektivitet i ispreparering, men også reduserer nedetiden betydelig.

 

Isbaneteknikk AS er første offisielle verksted som tilbyr oppgradering av eldre IceBear og Olympia-maskiner til det nye KNIVBYTTESYSTEMET.

Det som virkelig skiller dette knivbyttesystemet fra andre, er dets unike fokus på sikkerhet. Mens det prioriterer hastighet, er det like viktig å eliminere risikoen for personskader under bytteprosessen. Dette oppnås gjennom avansert teknologi og nøye gjennomtenkte sikkerhetsfunksjoner, som sikrer at operatørene kan utføre knivbyttet uten bekymringer.

Med dette nye systemet blir knivbyttet ikke lenger bare en nødvendighet, men en del av isprepareringen som kan utføres på en trygg og effektiv måte. Operatører kan nå være trygge på at de har et verktøy som ikke bare er lynraskt, men også utformet med tanke på å beskytte de involverte.

Isbaneteknikk AS har gjennomgått grundige tester for å bekrefte at det revolusjonerende knivbyttesystemet oppfyller de høyeste standardene for kvalitet og pålitelighet. Dette er ikke bare en oppgradering av eksisterende teknologi, men en ny standard som vil sette tonen for fremtidens ispreparering.

Samlet sett har Olympia, Icebear og Isbaneteknikk AS levert et knivbyttesystem som ikke bare imponerer med sin hastighet, men også utmerker seg med sitt fokus på sikkerhet. Dette er et stort skritt fremover for isprepareringsindustrien og et bevis på at innovasjon og sikkerhet kan gå hånd i hånd for å skape et optimalt arbeidsmiljø for isbanepersonell over hele verden.

ISBAT - Nyheter

Ta Kontakt Med Oss Idag