Isbaneteknikk AS – Norges Beste På Kunstis

MONILINE
MONILINE
MONILINE
MONILINE

MONILINE

MONILINE

Enten det er lokal sport, rullehockey, skøyter eller et vant til skolegården, er MONILINE din alt-i-ett-løsning. Det er en helårsdestinasjon for fellesskap, moro og action.

Moro hele året

MONILINE er ditt beste valg for utendørs underholdning året rundt. Det er et sted hvor folk kommer sammen for å leke, lære og nyte naturen. MONILINE er laget med en robust firkantet rørramme, den står solid og sikkert. Støtteben forankrer den godt til bakken, mens stålnett i kortendene og kurvene sørger for god holdbarhet.

Uendelige muligheter

Utstyr den med serviceporter eller spillerporter samt flerbruksmål og velg mellom et spillegulv av kunstgress eller kunstmateriale som base. Skreddersy den til dine behov. Enten det er sport, spill eller bare et samlingssted har MONILINE deg dekket. Det er lerret for utendørsdrømmene dine, kun begrenset av fantasien din.

Vepe Icepro

Vepe Icepro logo DarkBlue heijastus slogan

DESIGNET FOR 

Dette flerbrukspanelet er ideelt for utendørs områder og egnet for sportsaktiviteter hele sesongen. Den kan brukes som en rullehockeybane, skøytebaner med forskjellige former og en hockeybane i skolegården.

SPESIFIKASJONER

På grunn av sin struktur er banen spesielt egnet for helårsbruk.

STRUKTUR

Rørformet ramme, støtteben forankret til bakken

MATERIALE

Stål, rustfritt stål, aluminium, arkylisk, PC, HDPE

STØRRELSE

Karmbredde 40 mm, karmhøyde 1095 mm, portterskel som standard 230 mm

Ta Kontakt Med Oss Idag

ISBAT - Butikken

Se Vårt Store Utvalg