Isbaneteknikk AS – Norges Beste På Kunstis

Isbaneteknikk AS

Norges beste på

kunstis

Om Oss

Isbaneteknikk AS er lokalisert i Sande i Vestfold. Vår styrke er lang fartstid og bred erfaring, kombinert med ca 30 svært dyktige medarbeidere som har både vilje og evne til å se nye løsninger på fremtidens utfordringer.  

Isbaneteknikk er offisiell importør av Olympia og Olympia Icebear isprepareringsmaskiner, Raita ishockeyvant og utstyr til ishaller, vi har agenturet for Jet Ice ismaling til Norge og store deler av Europa.

Kjernevirksomheten vår består i dag av kunstisbaner i alle størrelser og fasonger. Vi leverer også komplette bygg og alt av tjenester rundt oppføring av bygg.

Isbaneteknikk AS skreddersyr det meste av utstyr til din isbane, samt at vi også kurser personell innen drift og vedlikehold av baner.

For å komplettere våre arbeider, har vi et godt samarbeid med seriøse aktører innen blant annet kuldeteknikk, plastrørprodusenter, stålkonstruksjoner og andre entreprenørselskaper.

Kundene er hovedsakelig kommuner og interkommunale selskaper, men vi utfører også oppdrag for private. Vi håndterer store og små dimensjoner, og vi gjennomfører de fleste oppdrag for våre kunder.

Undervarme

Ett av våre nyeste satsningsområder er koplett leveranse av undervarmeanlegg (snøsmelteanlegg), med hovedfokus på kunstgressbaner.

Vi påtar oss oppdrag for det offentlige og idrettslag direkte.

Vår filosofi er å gjøre kunden fornøyd – det vil si riktig utført arbeid til riktig tid, i henhold til gjeldende forutsetninger og avtaler.

HMS Og Kvalitet

I Isbaneteknikk AS legger vi stor vekt på HMS, kvalitet og dokumentasjon. Nettopp fordi vi skal være en trygg og sikker bedrift – både for ansatte, kunder og publikum.

Alle oppdragsgivere skal kunne stole på våre vurderinger, og at vi står på for dere  – hver eneste dag. 

Innovativt:

Vi ser aldri begrensninger. Vi er løsningsorienterte og er ikke redde for å gå nye veier. Ser alltid etter justeringer og nye metoder som kan gjøre oss bedre. Vår kreative kraft skal kontinuerlig produsere nyskapende ideer.

Ta Kontakt Med Oss Idag

Thumbnails managed by ThumbPress