Isbaneteknikk AS – Norges Beste På Kunstis

Isservice

Islegging Og Ispreparering

Islegging

 

Vi sikrer høykvalitets islegging både på utendørs og innendørs skøytebaner og ishaller. Med utgangspunkt i bruken av isen og de tekniske forutsetninger som finnes realiserer vi den beste løsningen. Vi legger blant annet hvert år isen for isshowet «Disney on Ice» i Oslo Spektrum.

Ismaling og merking

 

Is er gjennomsiktig derfor blir de fleste isflatene malt for å bli skinnende hvite. Hockey og bandybaner krever også merking i tillegg. Vi utfører ismaling og merking med høykvalitets Jet Ice maling og produkter, som er skapt i samarbeid med spesialister på is for å oppnå det beste resultatet.

Ispreparering

 

Vi preparer is og tilbyr et fullt tjeneste- og produktspekter som går fra islegging, ispreparering og annet vedlikehold av isen til montering og fjerning av isreklame for spesielle og periodiske aktiviteter på isen der det er andre sponsorer enn de sedvanlige.

I henhold til dine behov kan vi hjelpe til og levere en, eller flere tjenester for vedlikehold av isen.

Planlegging Av Ishaller

Konsultasjon Og Installasjon

Spør Oss Først

 

Vi gir konsultasjon i praktisk utforming, effektivitet og lønnsomhet i forbindelse med planlegging og drift av ishallen.

Dette omfatter kjølegulvet, plassering og utforming av ismaskingarasjen og dumpeplass for snø, samt mange andre faktorer som det er viktig å få riktige slik at hallen fungerer praktisk og økonomisk.

Vi har bred erfaring i leveranse og installasjon av vant, publikumsbeskyttelse, resulttattavler, takfolie og andre spesifikke installasjoner for en ishall.

Vårt team har erfarne spesialister innen planlegging, innredning og ombygging av ishaller.

Isbaneteknikk AS har medvirket med prosjekter i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger i Norge, samt Arena Riga i Latvia m.fl.

Ta Kontakt Med Oss Idag

Gå Til Prosjekter

Alt Innen Kunstistilbehør