Ismaling

IsmalingVi utfører ismaling med høykvalitets Jet Ice farger, som er skapt i samarbeid mellom spesialister av islegging og -vedlikehold i hele verden, for å oppnå det beste resultatet.

Takket være den høye fargekvaliteten, vår kunnskap og erfaring i snart 30 år, sikrer vi upåklagelig kvalitet på ismaling. Vi ufører ismaling tilpasset målet til isbruken – ishockey, curling osv..

Profesjonell maling av ishaller innen- og utendørs

Curlingbaner

Isforestillinger

Ishaller

Logo på isen

hockey-w70-h64

Maling av ishockeybane

Profesjonell maling av ishockeybane med ismaling fra verdens ledende produsent, Jet Ice, gjør at isen fremstår blendende hvit, med skarpe og presise linjer gjennom hele sesongen.

curling-w80-h56

Maling av curlingbane

For maling av fire curlingbaner vil vi anbefale å bruke fire spann med hvit maling, fem spann med blå maling, tre spann med rød maling, i tillegg til 250 m spesialbånd for å lage linjer på banen.

Jet Ice er verdens ledende produsent av ismaling med mer enn 30 års erfaring

JeticeI løpet denne tiden har Jet Ice forbedret ismalingen gjentatte ganger for å gi utmerket resultat: presis og skarp maling med god holdbarhet. Ismalingen er blitt forbedret flere ganger for å gi utmerket resultat – presis og skarp maling og holdbarhet.

Jet Ice – valgt av verdens ishockeyledere!

Organisasjoner og arrangører velger Jet Ice-maling til ismaling ved viktige internasjonale issportsarrangementer – World Curling Federation, Canadian Curling Association, National Hockey League, Canadian Hockey League og OL- og VM turneringer

World Curling Federation

Canadian Curling Association

National Hockey League

Canadian Hockey League

Farging av isbane – Jet Ice Super White 3000

Jet IceVår intensive hvite farge lar din isarena skille seg ut fra de andre. Nettopp denne malingen er den bestevedlikeholdshjelper, som gjør at arenaen ser skinnende ren u.

For å oppnå det beste resultatet, anbefaler vi å velge 6 til 8 bokser med Jet Ice Super White 3000 ismaling for en standard 85×200 isbane.

Jet Ice Clear Coat

Spesialeffekts Utviklet spesielt for kunstløpsbaner er vår halvgjennomskinnelige ismaling ideel for ulike isshow og andre spesielle arrangementer på isen. Enkel påføring og fjerning er de største fordelene.

Jet Ice Clear Coat finnes i følgende farger: blå, grønn, gul, oransje, rød, fiolett og magenta.

Spesialeffekts «Black Light» maling

Denne unike ismalingen skaper spesialeffekter i mørket. Den beholder sitt standardutseende i normalt lys.

Ferdigblandet flytende ismaling

Vi tilbyr vår spesielle ferdigblandede flytende maling i 5 gallons spann. Våre kunder velger gjerne denne malingen pga. dens kvalitet og hyggelige pris, samt mulighet til å få enhver Pantone-tone.

Logo malingIsdesign

Vil du ha logo fra sponsorer og støttespillere på isbanen, eller lage en spesiell design til et konkret arrangement? Vi tilbyr mange muligheter for isdesignmaling!

Pga. den høye kvaliteten av farger kan vi tilby rundt 1000 fargetoner fra Pantone, samt unike designelementer i tillegg, f.eks. farger som gløder i mørket.

Logo maling

Vårt profesjonelle team utfører malingen tilsvarende din skisse med spesielt utstyr og den beste malingen Jet Ice.

Levering av utstyret til logomaling

Dersom din bedrift eller dens spesialister driver med ismaling, kan vi tilby alle nødvendige materialer til laging av høykvalitets logo eller annet isdesign. Se på våre isdesignprodukter.

Vår erfaring

  • Hvert år farger vi is og leverer rengjøring til showet “Disney on Ice” i Oslo;
  • Vi har farget is for ulike NHL-spill i en rekke byer i Norge og Sverige;
  • Vi leverte utstyr til ismaling og vedlikehold til Sotsji-OL.

Painting the Ice the Jet Ice Way

Jet Ice video galeri

Jet Ices historie

Grunnlegger av Jet Ice var en av de første som ville gi issport mer farge, og dermed gjøre spillet mer kvalitativt. ørste som ville gi issport mer farge, dermed gjøre spillet mer kvalitativt. Jet Ice – i markedet siden 1979.

Ledernes valg

Takket være høykvalitetsmaling og den unike teknologien som bevarer fargene på isen over lang tid, er Jet Ice et klart førstevalg for organisatorer av verdensomspennende idrettskonkurranser.

Jet Ice vitenskap

Maling fra Jet Ice bygger på kunnskap i kjemi og fysikk. Kombinasjonen av disse, samt testing og forbedring, har ført til skarpe farger som har blitt et selvfølgelig valg for kunder som ønsker best kvalitet til best pris.

Kontakt oss

Vil du ha utmerket og holdbar ismaling i ishallen din?