Isbaneteknikk AS – Norges Beste På Kunstis

F

F-SERIEN

F-serien er der innovasjon møter fleksibilitet på isen. Dette vantet er designet for å heve din ishockeyopplevelse. Vår moderne design kombinerer fleksibilitet og publikumsbeskyttelse med PC-innlegg som tilpasser seg spillets tempo.

Installer og demonter enkelt, slik at du alltid er klar til kamp.

 

VePe – IcePro – F-SERIEN

F-SERIEN

F-serien er der innovasjon møter fleksibilitet på isen. Dette vantet er designet for å heve din ishockeyopplevelse. Vår moderne design kombinerer fleksibilitet og publikumsbeskyttelse med PC-innlegg som tilpasser seg spillets tempo. Installer og demonter enkelt, slik at du alltid er klar til kamp.

Uovertruffen allsidighet

Våre vant omdefinerer fleksibilitet, og gjennomfører uavhengige tester ved å bruke det sveitsiske BFU laboratoriets standardiserte metoder. Vår myke kappeskinne, laget av fleksibelt materiale, sikrer topp ytelse.

Testet til perfeksjon

År med strenge tester har gjort det til en bevist mester på isen. Våre vant er BFU-testet og sertifisert, og setter bransjestandarder for kvalitet og sikkerhet. Det er mer enn et produkt; det er en arv av fortreffelighet.

DESIGNET FOR

Den perfekte strukturen for konkurrerende ishockey og alle andre issporter. Det er et ideelt valg for arenaer som holder flere arrangementer, da det raskt og enkelt kan demonteres og settes sammen igjen.

SPESIFIKASJONER

Hockeybaneskjerming støttet av fleksible stolper, hurtigfestesystem og en sterk fleksibel rammestruktur er inkludert i designet. Valgfritt tilbehør inkludert baksideplater og reklamepaneler er også tilgjengelig. Alternative metoder for feste er tilgjengelige, inkludert bruk av en isdam, i tillegg er det tre alternativer for portterskelhøyde.

STRUKTUR

Profilramme, tilskuerbeskyttelse støttet av de fleksible støttestolpene

MATERIALE

Stål, rustfritt stål, aluminium, arkyl, PC, HDPE

STØRRELSE

Karmbredde 175 mm, karmhøyde 1095 mm, portterskel som standard 230 mm

 

VePe – IcePro – F-SERIEN
kr 0,00