Isbaneteknikk AS – Norges Beste På Kunstis

Moss Kunstisbane

Kunstisbanestøp

Barne og Ungdomsishallen på Ørejordet!

🎉 Isbaneteknikk AS støper kunstisbane i Moss

Det er en glede å annonsere at vi, Isbaneteknikk AS, nå har støpt kunstisbanen i telthallen på Ørejordet i Moss! 🏗️❄️ Vår dedikasjon til kvalitet og innovasjon fører til at vi skaper ikke bare en isflate, men en arena for vinterdrømmer og fellesskap.

⛸️ Med hver meter armering og hvert rør som legges ned, legger vi ikke bare grunnlaget for isen – vi legger grunnlaget for fremtidige skøytehelter, familieutflukter og varme øyeblikk i vinterkulden.

Som Norges ledende kunstisbygger, forplikter vi oss til å levere en bane av høyeste standard, designet for å fortrylle og engasjere skøyteløpere av alle aldre og ferdighetsnivåer.

Vi ønsker å takke Kråkene Moss og alle entusiastiske fremtidige brukere for deres støtte og tillit. Med hver dag som går, kommer vi et skritt nærmere åpningen av et nytt vinterlandskap i hjertet av Moss.

👀 Følg med for oppdateringer og bli en del av denne spennende reisen mot åpningen av telthallens kunstisbane: www.isbaneteknikk.no/moss-telthallen-2024

#isbaneteknikkas #Skøyteglede #Vinterlykke #DrømmerPåIs #Iskraft #KråkenesMoss #MossPåSkøyter #Isbanebygging #AktivVinter #Skøytefest #MossIsbane #Vinteridyll #Isbaneprosjektet #Vintersport #Skøytesport #IsbaneInnovasjon #Moss2024 #Isdans #Skøyteeventyr #Hurtigløp #FigureSkating #IshockeyLiv #PåSkøyter #Skøytefest #Skøytesport #Isgøy #Isbanedrøm #Skøytebane #Isdansere #Kunstløp #Skøyteentusiast

ISBAT - Nyheter

Ta Kontakt Med Oss Idag